Mijn naam is Inti Hummel en ik heb een Spaanse achtergrond. Ik ben opgegroeid op Tenerife en ben daarnaast tweetalig opgevoed, Spaans en Nederlands. Door mijn interesse in bewegen en het functioneren van het lichaam, heb ik 5 jaar geleden de beslissing genomen om Tenerife achter mij te laten en te verhuizen naar Nederland om hier de opleiding Fysiotherapie te gaan volgen aan Saxion Hogeschool te Enschede. In 2019 heb ik deze studie succesvol afgerond. 

Tijdens mijn opleiding was ik reeds werkzaam bij Fysiocentrum Kamminga en na het behalen van mijn diploma kan ik hier mijn werkzaamheden verder uitbouwen. 
 
Naast mijn werkzaamheden in de praktijk als sportbegeleidster van enkele groepen en als algemeen fysiotherapeut, ben ik ook 's maandags aanwezig van 19.00 tot 20.00 bij de voetbalclub Achilles'12 te Hengelo. Dit uurtje is bedoelt als inloopspreekuur voor leden van de hiervoor genoemde voetbalclub.
 
Op dit moment gaat mijn aandacht uit naar het uitvoeren van algemene fysiotherapie, daarnaast heb ik certificaten m.b.t. medical taping en motivational interviewing. 

AANDACHTSGEBIEDEN

  • Algemene fysiotherapie
  • Medical Taping

 

CONTACTGEGEVENS

Tel: 085-7732188
Werkdagen: maandagavond (Achilles'12), dinsdag, woensdagavond, donderdag & zaterdag (locatie Hart van Zuid).

 

 

 

Inti Hummel | Fysiocentrum Kamminga Hengelo & Delden