Mijn naam is Marlieke van de Sanden. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Dat aansluitende jaar heb ik in verschillende praktijken werkzaamheden verricht om ervaring op te doen en mijn voorkeuren te leren kennen. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Fysio Centrum Kamminga op de locatie Hart van Zuid.

Van kinds af aan ben ik opgegroeid in een gezin in de fysiotherapie, waar mijn liefde voor het vak al is ontstaan. Gedurende mijn jeugd groeide de interesse in het menselijk lichaam en alle functies die daarbij komen kijken. Na zelf een aantal fysiotherapeutische trajecten doorlopen te hebben, werd mijn voorkeur voor dit vak bevestigd.

Via het mbo Hospitality en Wellness heb ik al meerdere certificaten mogen behalen, waaronder de sportmassage. Zo ben ik door gestroomd naar de studie fysiotherapie, waar ik tijdens de opleiding de cursus Medical Taping heb afgerond.

Na het behalen van mijn diploma als fysiotherapeut heb ik niet stilgezeten, maar heb ik aansluitend de opleiding tot Leefstijlcoach afgerond en mag ik nu ook de Gecombineerde Leefstijl Interventie geven.

AANDACHTSGEBIEDEN

  • Fysiotherapeut
  • Leefstijl coach
  • Medical Taping

CONTACTGEGEVENS

Telefoon: 085-7732188

E-mail: marlieke@fysiocentrumkamminga.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (locatie Hart van Zuid )

BIG nummer: 69930143604

Marlieke van de Sanden | | Fysiocentrum Kamminga Hengelo & Delden