Ik ben Thijs Kamminga, praktijkhouder.

Sinds 2005 afgestudeerd fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool Enschede. Nadat ik op verschillende praktijken ervaring heb opgedaan heb ik in 2006 de praktijk in Hengelo opgericht. Dit heb ik gedaan omdat er naar mijn mening te weinig naar de mens als totaal en teveel naar klacht en het symptoom wordt gekeken.

Een klacht staat niet op zichzelf maar is afhankelijk van de keten waarin je beweegt. Ik probeer de patiënt te behandelen als geheel en wanneer er meer nodig is dan fysiotherapie zoek ik contact met de zorgverlener die de patiënt verder kan helpen. Vanuit deze visie werken we samen met verschillende andere zorgverleners zowel in onze eigen praktijk als daarbuiten.

Inmiddels voer ik voor bedrijven ook screenings van de werkplekken uit, zowel op bouwplaatsen als in kantoren. Want vaak kan door een kleine aanpassing van de werkplek de klacht nu maar ook in de toekomst voorkomen worden!

Ik heb verschillende cursussen gedaan in de Manuele therapie Marsman, schouder, bindweefseltechnieken, fascietechnieken en sportfysiotherapie.

Ook ben ik sinds 2005 betrokken bij de selectie-elftallen van voetbalvereniging KSV Achilles'12.

AANDACHTSGEBIEDEN

  • Samenwerken met andere zorg-professionals
  • Preventieve zorg
  • GLI

CONTACTGEGEVENS

Telefoon: 085-7732188

E-mail: thijs@fysiocentrumkamminga.nl

Behandeldagen:

Dinsdagochtend:            locatie HvZ
Donderdagmiddag:        locatie HvZ

BIG nummer: 99063546504

 

586X8134-bewerkt