Mijn naam is Willemijn Klein Winkel. Ik heb de opleiding tot fysiotherapeut gevolg op het Saxion in Enschede en ben in september 2020 afgestudeerd. Hierna ben ik als algemeen fysiotherapeut aan het werk gegaan. In 2021 heb ik de cursus Dansante fysiotherapie op basis van Laban/Bartenieff gevolgd. Ook ben ik in datzelfde jaar begonnen met de opleiding tot psychosomatisch therapeut. In april 2023 ben ik begonnen bij Fysio Centrum Kamminga.

Ik heb voor de kant van psychosomatiek gekozen, omdat ik het interessant vind om te kijken naar de gehele mens achter de klacht. Ieder mens is anders en gaat ook anders met zijn klachten om. Mede hierdoor vind ik het belangrijk om samen te kijken naar wat iemand nodig is en hoe ik iemand daarin kan ondersteunen. Ik ervaar het als zeer inspirerend om te zien hoe mensen na een periode van klachten weer leren om lichaam en geest samen te laten werken en zo weer volop in het leven komen te staan.

Een mooie aanvulling hierin is de Dansante fysiotherapie waarmee ik de therapie leuker en uitdagender probeer te maken juist als het bewegen moeizaam gaat door klachten met verschillende oorzaken. De Dansante fysiotherapie heeft mij persoonlijk, naast meer lichaamsbewustzijn, meer vrijheid en plezier in het bewegen gegeven. Ik wil dit ook graag delen met anderen zodat zij ook efficiënter en met meer vrijheid en ontspanning kunnen leren bewegen.

 

Aandachtsgebieden:

  • Algemene fysiotherapie
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Dansante fysiotherapie op basis van Laban/Bartenieff
  • Medical taping

 

Contactgegevens:

Telefoon: 085-7732188

E-mail: willemijn@fysiocentrumkamminga.nl

Werkdagen:

Woensdagmiddag: Piet Heinstraat

Vrijdagochtend: Hart van Zuid

BIG nummer: 09928339504

Logo