Pluspraktijk of Topzorg-praktijk wat is dat?

Een PlusPrakijk TopZorgpraktijk of voorkeurspraktijk (profiel 3) voldoet niet alleen aan de kwaliteitseisen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), maar gaat nog een stap verder. Een PlusPraktijk biedt o.a. aanvullende programma’s aan.

Plus- en TopZorg-praktijken werken, samen met de patiënt, stapsgewijs naar het eindresultaat van de behandeling. Voor deze praktijken geldt, dat de kwaliteit inzichtelijk moet zijn.

Plus- en Topzorgpraktijk wat zijn de voordelen? 

Wat zijn de voordelen? Wat merk je als patiënt hiervan? Een PlusPrakijk of TopZorg-praktijk garandeert je:

Wat vinden onze patiënten van ons?

Wij hechten veel waarde aan wat onze patiënten van ons vinden. Daarom voeren we regelmatig patiënten-enquêtes uit via FPM, om te horen hoe ze onze zorg hebben ervaren en wat ze belangrijk vinden.

Wil je onze fysiotherapiepraktijk vergelijken met andere zorgaanbieders? Via de website Zorgkaart Nederland kun je de verschillende zorgaanbieders onderling vergelijken.

Cursussen, bij- & nascholing van onze specialisten

Elke dag is een nieuwe dag en leren wij weer bij! Fysiotherapeuten moeten flexibel zijn om allerlei nieuwe ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden. De praktijk is echter net zo flexibel als de werkzame fysiotherapeuten. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich specialiseren, bij- en nascholen. Dit om antwoord te kunnen geven op allerlei nieuwe uitdagingen, kennis te verdiepen, de horizon te verbreden of voor organisatorische doeleinden. Daardoor blijven we kritisch en groeien we verder in ons vak.

Persoonlijk & dichtbij

Fysio Centrum Kamminga staat voor kwaliteit en continuïteit. Maar een fysiotherapeut komt letterlijk dichtbij. Daarom is het voor ons vooral belangrijk dat je je thuis voelt. Jouw verhaal kwijt kan. Deze combinatie van kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid, maakt dat wij veel tevreden patiënten tot onze klantenkring mogen rekenen.

plus_audit-fysiotherapie