Aqua Fitness wat is dat?

 

Tijdelijk niet beschikbaar vanwege corona

Heeft u last van uw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Heeft u al aan bewegen in het water gedacht? Fysiotherapie in het water, ook Aqua Fitness genoemd, kan de belasting van uw gewrichten enorm verminderen terwijl u wel uw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint.


Hydrotherapie klein

Aqua Fitness | Fysio Centrum Kamminga Hengelo & Delde

Aqua Fitness kan u goed helpen bij verschillende beweeg- en pijnklachten. Bewegen en oefenen in het water is ideaal wanneer iemand herstellende is van bijvoorbeeld een operatie of last heeft van gewrichtsklachten, zoals artrose, reuma of fybromyalgie. Aqua Fitness is een fysiotherapeutische oefenmethode in het water. In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat. Het is een veilige manier om te bewegen zonder uw gewrichten veel te belasten.

U traint in een groep van maximaal 8 personen 1x per week onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeut Stephanie Hartgers van Fysio Centrum Kamminga in verwarmd water. Iedereen werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit.  Er wordt tijdens de les gebruik gemaakt van verschillende drijfmaterialen. Op uw eigen niveau wordt u gestimuleerd om op juiste wijze te bewegen. Dit versterkt uw spieren en draagt bij aan een goede conditie. Afhankelijk van het groepsniveau wordt u ingedeeld in de groep waar u het beste in past.

De Aqua Fitness lessen vinden plaats in het
zwembad van het Aparthotel Delden.

Kosten Aqua Fitness

Aqua Fitness     €35,75 per maand

Locaties en tijden

Dinsdag  10:00 - 11:00    Aparthotel Delden

Dinsdag  11:00 - 12:00    Aparthotel Delden

Is het wat voor u? Neem dan contact op met StephanieBel 085-7732188 of mail naar info@fysiocentrumkamminga.nl

 

Algemene voorwaarden

Naast de voorwaarden hier vermeld zijn de algemene huisregels van Fysio Centrum Kamminga op elk moment van toepassing. Je kunt deze krijgen aan de balie of vraag je fysiotherapeut om een exemplaar.

  • Indien u zich aanmeldt voor een van de abonnementen ontvangt u een factuur voor de betreffende maand waarin u deel wilt nemen. Betalingen van facturen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan; dat kan per pin op de praktijk of per bankoverboeking.
  • In elke 4de week van de maand ontvangt u een nieuwe factuur voor de volgende maand, door te voldoen aan betaling van die factuur kunt u ook de volgende maand weer komen sporten.
  • Opzegging: Indien u de volgende maand niet meer wilt meedoen met Aqua Fitness, dient u dat vóór het begin van die maand door te geven. De opzegging dient per e-mail te geschieden naar info@fysiocentrumkamminga.nl. Voor degene die geen emailadres hebben is er een afmeldingsformulier verkrijgbaar bij de balie.
  • Inschrijving geschiedt via een aanmeldformulier, deze is verkrijgbaar bij de balie of de fysiotherapeut. U dient tevens een vrijwaringsverklaring zwemvaardigheid in te vullen vóór de start van de Aqua Fitness.