Fitness Groep Delden wat is dat?

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op vele manieren bij aan uw gezondheid. Bewegen heeft een positieve invloed op de bloeddruk, cholesterolgehalte en verkleint de kans op overgewicht. Tevens traint u met sporten uw spieren wat een positieve invloed heeft op het hele lichaam. Eventuele klachten kunnen worden aangepakt en zo verminderd en/of verholpen worden.


Fitness Groep Delden | Fysio Centrum Kamminga Hengelo & Delden

Fitness Groep Delden | Fysio Centrum Kamminga Hengelo & Delden

Waar is de Fitness Groep Delden?

Wij bieden bij Fysio Centrum Kamminga op locatie Gezondheidscentrum Delden onze patiënten graag de mogelijkheid om te komen sporten; wij noemen dit Fitness Groep Delden.

Na inschrijving mag u komen sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut. In een groepje van maximaal 4 personen traint u dan 2x per week. Dit traject duurt 3 maand, gedurende deze 3 maand traint u volgens een persoonlijk oefenschema aangepast op mogelijke klachten die u ervaart. Tussentijds en aan het einde van deze 3 maand vinden er evaluaties plaats om te bepalen hoe het gaat en of eventuele doelen worden behaald. Dit alles gebeurt onder leiding van fysiotherapeute Kristie Lakerink.

Kosten Fitness Groep Delden

Deelnemen aan de Fitness Groep gaat op basis van declaratie. Dat betekent dat na de 1e behandeling (screening, intake en onderzoek) de deelname op een groepscode wordt gedeclareerd bij uw verzekeraar. Dit gaat af van uw aanvullende verzekering. Indien u geen of een niet toereikende aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een factuur van Fysio Centrum Kamminga voor de groepstrainingen en benodigde behandelingen/evaluaties. Zie de tarievenlijst voor meer informatie over de prijzen.

Locatie en tijden

Dinsdag én vrijdag     11.00-12.00       Gezondheidscentrum Delden (Averinkstraat 30).

Algemene voorwaarden

Naast de voorwaarden hier vermeld zijn de algemene huisregels van Fysio Centrum Kamminga op elk moment van toepassing. U kunt deze krijgen aan de balie of vraag uw fysiotherapeut om een exemplaar.

  • De praktijk is niet verantwoordelijke voor verlies of diefstal van eigendommen in het pand of buitenterrein (auto, fiets)
  • Bij aanmelding dient u zich te identificeren met een rechtsgeldig document en het pasje van uw verzekering.
  • U dient bij verhindering de afspraak 24 uur vóór de afgesproken behandeltijd af te zeggen. Anders zijn wij genoodzaakt kosten voor de behandeling in rekening te brengen. Bij geen gehoor kunt u een bericht inspreken. Afmelden kan ook (minimaal 24 uur van tevoren) per mail (info@fysiocentrumkamminga.nl.)
  • Bij het gebruik van materialen en toestellen van Fysio Centrum Kamminga verzoeken wij u sportkleding en gymschoenen te dragen en na gebruik alles schoon en netjes achter te laten.
  • Indien u een mankement (defect onderdeel en/of onhygiënische situatie) constateert bij materialen en/of toestellen van Fysio Centrum Kamminga verzoeken wij u dit te melden bij iemand van Fysio Centrum Kamminga.

 Let op:

Fysiotherapiebehandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Zelf dient u uw poliswaarden na te lezen over de mate van vergoeding. Fysio Centrum Kamminga draagt geen verantwoordelijkheid voor de vergoeding voor fysiotherapie. De vergoeding van een behandeling fysiotherapie hangt af van uw zorgverzekeraar en het aanvullende pakket. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar. Fysio Centrum Kamminga heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Indien uw aanvullende verzekering niet toereikend is voor de behandelingen, ontvangt u een factuur van Fysio Centrum Kamminga over de genoten behandelingen (zie de huisregels voor de tarievenlijst).