Medische Fitness wat is dat?

Wil je graag zelfstandig trainen maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Dan is Medische Fitness wat voor je! Met het Medische Fitness abonnement heb je de mogelijkheid om 1 vast uur per week te sporten met behulp van een fysiotherapeut.


Medische Fitness | Fysio Centrum Kamminga Hengelo & Delden

Fitness Groep Delden | Fysio Centrum Kamminga Hengelo & Delden

Waar is de Medische Fitness?

Naast de 1 uur per week kun je tevens de rest van de week vrij sporten in de oefenzaal op onze locatie Hart van Zuid. Hierbij train je op basis van een persoonlijk oefenschema. Op dinsdagochtend van 10:00 tot 11:00  is er begeleiding van een fysiotherapeut aanwezig om eventuele vragen te stellen. Vooraf zal er een intake plaats vinden bij de fysiotherapeut waarna 2 afspraken volgen. Tijdens deze intake en 2 afspraken zal er een passend oefenschema opgesteld worden en krijg je uitleg bij de oefeningen.

De Kosten

Medische Fitness     €37,50 per maand

Bij het Medische Fitness abonnement wordt eerst in een afspraak een kennismaking (screening en intake) gedaan door de fysiotherapeut, daarna volgen er een aantal afspraken om te kijken of de Medische Fitness geschikt voor je is en om een passend oefenschema samen te stellen. Deze behandelingen kunnen in sommige gevallen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar

Locaties en tijden

Dinsdag 10:00 – 11:00   Hart van Zuid (Langelermaatweg)
Naast dit uur krijg je ook de mogelijkheid om zelfstandig te komen sporten binnen de openingstijden op locatie Hart van Zuid (Langelermaatweg 58).

Maak een afspraak bij een van onze therapeuten!

Algemene voorwaarden

Naast de voorwaarden hier vermeld zijn de algemene huisregels van Fysio Centrum Kamminga op elk moment van toepassing. Je kunt deze krijgen aan de balie of vraag je fysiotherapeut om een exemplaar.

  • Sporten (deelnemen aan een van de abonnementen is alleen mogelijk met toestemming en een schema van één van de fysiotherapeuten van Fysio Centrum Kamminga.
  • Tijdens onze openingstijden is de oefenzaal toegankelijk voor deelnemers van Medische Fitness, mits er in de praktijk iemand van Fysio Centrum Kamminga aanwezig is.
  • Bij het gebruik van materialen en toestellen van Fysio Centrum Kamminga verzoeken wij je sportkleding en gymschoenen te dragen en na gebruik alles schoon en netjes achter te laten.
  • Indien je een mankement (defect onderdeel en/of onhygiënische situatie) constateert bij materialen en/of toestellen van Fysio Centrum Kamminga verzoeken wij je dit te melden bij iemand van Fysio Centrum Kamminga.
  • De fysiotherapeuten van Fysio Centrum Kamminga hebben altijd voorrang bij het gebruik van materialen en/of toestellen in de oefenzaal, mits dit gebruik op dat moment in het belang van de fysiotherapeutische behandelingen is.
  • Indien je je aanmeldt voor een van de abonnementen ontvang je een factuur voor de betreffende maand waarin je deel wilt nemen. Betalingen van facturen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan; dat kan per pin op de praktijk of per bankoverboeking.
  • In elke 4de week van de maand ontvang je een nieuwe factuur voor de volgende maand, door te voldoen aan betaling van die factuur kun je ook de volgende maand weer komen sporten.
  • Opzegging: Indien je de volgende maand niet meer wilt sporten, dien je dat vóór het begin van die maand door te geven. De opzegging dient per e-mail te geschieden naar info@fysiocentrumkamminga.nl. Voor degene die geen emailadres hebben is er een afmeldingsformulier verkrijgbaar bij de balie.

Let op:
Fysiotherapiebehandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Zelf dien je je poliswaarden na te lezen over de mate van vergoeding. Fysio Centrum Kamminga draagt geen verantwoordelijkheid voor je vergoeding voor fysiotherapie. De vergoeding van een behandeling fysiotherapie hangt af van je zorgverzekeraar en je aanvullende pakket. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar. Fysio Centrum Kamminga heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je aanvullende verzekering niet toereikend is voor de behandelingen, ontvang je een factuur van Fysio Centrum Kamminga over de genoten behandelingen (zie de huisregels voor de tarievenlijst).